Vápno na kolejích

Vápno na kolejích

Anotace: Pro člověka, který mě neznal a ani já jeho, ale jeho obličej ve vlaku už nikdy neuvidím. Pro Mirka.

dobrej beat

a vibrace kolejí

hudba

jedinej zvuk před tou vteřinou

zvuk co drásá uši

a následně srdce

 

ztuhneš

nekonečno se stane skutečný

pohled do záře světel

vyděšený tváře

ta tvoje

 

ječet

dokud nedojde vzduch

bolest a rudý skvrny na peróně

brečet

dokud nedojdou slzy

 

neexistovat

navždy zůstat v jedný vteřině

navždy zůstat na kolejích

v každý kapičce krve

a v mihotání svíček

 

-------------------------------

 

zůstalo po něm jen vápno na kolejích

déšť smyl jeho krev

jakoby nikdy dřív 

neexistoval

 
Autor Metal Lady, 25.10.2013
Přečteno 398x
Tipy 2
Poslední tipující: Firren, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí