Čas letí moc rychle

Čas letí moc rychle

Anotace: Po delší době jsem se snažil něco vyplodit. Bohužel, už to není co bývalo aneb zlaté staré časy :o)

Když já už nevím!
Nevím, co mi uniklo,
kam se ztratil celý ten svět,
po kom prahnou stará srdce,
po čem prahne má krev,
kdy setkají se mé opět mé ruce,
s ledově horkým jílcem meče.

Jak zajímavé, jak krásné,
tajemné a větrné,
jak dokážeš vrátit čas.
A nejenom o staletí, i o pár dnů zpět.
Hlavně pár dnů.

Co mi zbylo. Co se stalo.
Již nečekávám plnou Lunu,
již nebojím se ve stínu své vášně.
Zabil jsem to.
A ono zabilo mě.

Já to vím.
A taky vím, že to někde v dáli, stínu
čeká na probuzení.
Autor Baskerwille, 25.10.2013
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky vyčkávám meč a Lunu, s touhle básní jsem se sžila :)

26.10.2013 01:06:32 | rebeegf

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí