Krr

Krr

Anotace: ...

Je to jak volání o pomoc
když člověk oslepne
a chodí dokola
bez pomoci
paprsek světla
a on
ho
nevidí

Jak bys mohla
vždyť jsem jak kus železa
chladný a nepoddajný
jako mrtvé vychladlé tělo?

Copak není slunce a naděje,
Už neuvidím?
Autor Uldor, 22.01.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chceš očistit brejle?

22.01.2007 21:16:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí