Třpytivé přání

Třpytivé přání

Anotace: Klid a mír noci na křídlech andělů. Chtěla bych odletět...

Klidně a zcela tiše
padají vločky bílé,
a já tu ze své skrýše-
z té nejtajnější chvíle
posílám skromné přání
do třpytu této noci.
Anděl mé srdce chrání
a snáší na zem pocit
tepla a míru vloček z nebe
a taky pohlazení
i když jsi daleko
pro samotného tebe.
Autor Dilla, 22.01.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt hezké!!!

22.01.2007 23:11:00 | Sigurd II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí