Bezradnost

Bezradnost

Anotace: Žít bezradný život, co může být horší?

Chlastat, zpívat a snít
lítám svými sny
a přeji si svůj život
bez žití

Výčitky mého svědomí
mě těší a bolí zároveň
Pokládám si otázky
a odpovědi nenacházím

Chce se mi usnout a plakat
Být sám sebou a snít
Snění je žití mého smyslu
Přesto se každé ráno probouzím

Každé ráno vstávám
s tou bolestí každodenní všednosti
Zapaluji oheň své víry
a doufám, že se to jednou povede

A stále se mi to nedaří pochopit
Pochopit to rozmanité žití
A beru realitu do svých rukou
a říkám si, že žití je lék na můj světabol

Lžu si a ukájím se polibkem nevinnosti
ale jsem zkažený
A chci takový být

Možná jednou pochopím svůj úděl
Možná jednou procitnu.
Autor Honza Krejcarová, 23.01.2007
Přečteno 710x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí