Štěstí, či ....

Štěstí, či ....

Anotace: ...či neštěstí???...

Jak málo někdy schází ke štěstí,
skoro vždy to bývá moje neštěstí.

Vždy jen kousek,
vždy jen trošku,
schází mi,
schází.

Tak i neštěstí je štěstím,
a štěstí někdy neštěstím,
je onou předzvěstí,
která nic dobrého nevěstí.

Schází málo,
schází dost?
Kdy ale naposled se štěstí smálo?
To, to už je dávno.

Co je to vůbec štěstí?

Proteče nám mezi prsty,
a někdy nás zarmoutí,
dle mého jsou to testy,
co se leckdy vyhrotí.

Štěstíčko štěstí,
kdy přijdeš ke mě,
nechoď po náměstí,
a dopřej se i mě.
Autor A.N.D.Y., 23.01.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí