Raněný anděl

Raněný anděl

Anotace: ...

Zraněná křídla
strážných andělů.
Uvadlá pírka
padají na podlahu.

Hroty šípů
pronikly přes kůži.
Pírka padají,
jak lístky na růži.

Jak ostré trny
pod stínem luny.
Krev stéká v potůčcích
po bílých lalůčcích.

Jak krajka
bělostná,
andělská bajka
milostná.

Voda se zbarvuje
do ruda.
V hlubinách maluje
červená odrůda.

Bezvládné tělo
pluje po vodě.
Zářící světlo...
Křídla po nehodě...
Autor Georgina Weird, 16.11.2013
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí