Kruh

Kruh

Anotace: každý začátek má svůj konec a každý konec věstí nový začátek

Slyším svůj dech
jak odfukuje navátý písek
z tvých bosých nohou
zabořených
v horkém dni
v obtisku světla
a letmo se zadívám
do dáli
kam ještě nelze dohlédnout
žiju v každé vteřině
v každém teď
a poprvé jsem

Slyším svůj dech
jež tomu všemu
dává smysl
a hladím tě po tváři
prostoupená tvou krásou
v úžasu křehkosti
a velikosti
téhle posvátné chvíle
protože i ty
poprvé jsi

...a jen vítr nás sleduje
v čase bez času
v prázdnotě a tichu
naší vzájemnosti
...než nás rozfouká
do útrob zapomnění
Autor Alci, 19.11.2013
Přečteno 417x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí