Šílená holčička

Šílená holčička

Anotace: Báseň o lásce a o přijetí

Šílená holčičko,

lásko, něho, plná citu,

co Ty se tady potácíš,

zatímco Tvé srdce tady krvácí.

Tvé srdce se Ti láme na kusy,

Tvá duše soumrak utváří….

 

Miláčku, pojď, pojď se ke mně schulit….

Přijmi mé teplé náručí,

přijme mě měkké podrůčí.

 

Jsem tady pro Tebe, miláčku nejsladší,

mé rty tvé rty konejší,

mé tělo Tvoje hřeje……

Ty jsi tak slaboučká, něžná a bezbranná,

až dech mi to bere.

 

Přijmi mou sílu živoucí,

přijmi mou lásku horoucí,

přijmi mou lásku, lásko moje,

přijmi mé pozvání – už jsi moje….

Autor Evionka, 21.11.2013
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí