Mlčíš nic neříkáš

Mlčíš nic neříkáš

Anotace: vzpomínáš

Na slova co tiše klepou na dveře-
kde je tvá ozvěna
otevře srdce než pochopí
věčná brána
rozkoše
kdo tělo tvé ozdobí
na římse snění
tak se mění
jako ten polibek
na dotek
jako svítání...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.11.2013
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Sima
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí