Listopadová

Listopadová

Anotace: Něha je políček do tváře. Radost sníh padající z polštáře, dva sliby co jdou od...

Něha je políček do tváře.
Radost sníh padající z polštáře,
dva sliby co jdou od oltáře.

Touha je respekt z výšky,
dobrodružství stránka z knížky.

Bolest je jehla v kupce sena
a to vždy, když přijde zlom,
člověk je listem ve větru
a život majestátný strom.
Autor Piví, 24.11.2013
Přečteno 300x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí