Geamparale

Geamparale

Anotace: ro/cz http://www.youtube.com/watch?v=3Vt7fPLH7jg

Hai sa dansam geamparale
paralizat de emotii
niciun gestul dumitale
da-mi un semn in miezul noptii

as vrea sa stiu la ce gandesti
vesnica e dilema mea
de azi cea de ieri, de ce esti
mea numai in acest dans.. ea

nu va fi mai mult cu mine
tot ce trebuie sa stie
dansul indelungit cine
dansa mereu? - cel ce scrie

překlad

Zatančeme geamparale
paralyzováni city
žádné gesto Tvých rukou
neznamená již půlnoc

chtěl bych vědět na co myslíš
že mám svou dilemu věčnou
jako dnes, tak včera, proč jsi
moje pouze v tanci.. ona

nebude pak více mojí
všemu, co ví, nerozumí
kdopak nekonečný tanec
tančí dál? - snad ten, jenž píše
Autor Petbab, 27.11.2013
Přečteno 437x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Isquieasuus, střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí