poslouchat srdce

poslouchat srdce

Anotace: co je tak strašny na lasce?

kroužím v oblacích
zase mě sráží
na spacích
obludnych stráží
kteří mě nehlídají
a já už zase padám
bolest mou nevnímají
kvůli mym snahám
poslouchat srdce..
Bloudíš kus opodál
já mám v hlavě díru
nepoznám..i kdyby si si hrál
láska mi dává sílu.
Probouzim se do stinů
do zelenyho lesa
dostávám se do splinů
ze srdečnyho křesla..
a padám
kvůli svym snahám..
když mám chut poslouchat srdce..
Nezdá se mi to jako štěstí
mit srdce krvavy
dostávám za to hned pěstí
za cesty špinavy
kvůli lásce..
Kromě slz mě mrzi
že nechceš poslouchat svy srdce
že tak hrozně brzy
nechceš věřit lásce.
Stojim v růžovym lese
ty v trnitim keři
nemůžu za to že se
mi chce lásce věřit..
Když se podívám
hned věřim
a hned nalehám
kvůli pár vteřin
poslouchání srdce
Autor Šáry, 23.01.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí