Lyžařský kurz

Lyžařský kurz

Anotace: jo, to se stává...

Vzpomínám na můj první dojem,
kdyžj si v Jihlavě prošl kolem.
Už tam ses mi líbit začal
a pak to dostalo rychlý spád.
Na zastávce jsme si povídali,
do očí se sobě podívali.
Pak na lyžích to bylo teky super
a amor zasáhl mé srdce lukem.
Vypadalo to na slibnou šanci,
která ale nedostala šanci.
Asi je chyba ve mně,
že každý utíká ode mě
a hladá radši jinde
dřív než by nakoukl do mě.
Nejsem tak tvrdá, jak vypadám,
ale proč ti to vlastně povídám.
Řeknu ti raději něco jiného
a abych nenudila, tak i stručného.
Mé srdce teď krvácí,
protože je moc naivní.
Já za to však nemůžu,
srdci a citům poručit nemůžu.
Líbíš se mi, ty to víš,
ale ty mi totéž nepovíš,
Mně teď jen zbává léčit rány,
které mi tyhle hory daly.
Autor Halarinka, 23.01.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí