Romeo z 21 století

Romeo z 21 století

Anotace: Modrní doba, moderní muž.

Děvče moje, miluji tě, proč mi nechceš dát,
mám snad večer pod tvým oknem s citem veršovat
Dnes je trochu jiná doba, to mi milá věř,
já tě pozvu na diskošku, tak už rychle slez

Tančit v rytmu diska budem, budeme se smát,
pak se někam vytratíme, já tě mám moc rád
Spolu potom setrváme v pevném obětí,
v něžné lásce vytrváme nejmíň do třetí

Nad ránem až půjdem domu, nebudeš víc panna,
bude z tebe zralá žena, to poznáš už sama
Poprvé to trochu bolí, pak je to moc prima,
tak pojď, milá, neotálej, je mi tady zima
Autor Psavec, 23.01.2007
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Romeo je bajecny...

23.02.2007 18:28:00 | carodejka

Seš docela divoch. Tak pannu bys rád?

31.01.2007 10:44:00 | s.e.n

Je to pěkný takový ze života... :o)

30.01.2007 18:03:00 | Cerna_tajemna

..žádná romantika jo?.. :-)))

23.01.2007 19:26:00 | isisleo

Nádhera...:)))

23.01.2007 18:28:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí