Narozeninová...

Narozeninová...

Anotace: Napsal sem ji pro svou sestrenici k jejim 22. narozeninam :)

Narozeninová

22.rok již bloudíš tímto světem
prožívás chvíle šťastné i nešťastné
možná že pomalu a možná také letem
necháváš za sebou roky již napsané...

Teď nastala tvá chvíle
a éterem seš ty
pro všechny tobě milé
jimž píšeš poselství

A proto ti teď píši
a přeju všechno Nej.
tobě a tvojí říší
...A teď si něco přej!...
Autor Peky, 23.01.2007
Přečteno 939x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí