V aleji

V aleji

Anotace: Složím Ti hlavu do klína pod plody bílé jak sníh ve stínu jabloní usínám, abych se...

Složím Ti hlavu do klína
pod plody bílé jak sníh
ve stínu jabloní usínám,
abych se vzbouzel v orchidejích

Na klopě můra v měsíčním svitu
noci té vlídný vyslanec
marně tu čeká na suitu
nezbývá sil již na tanec

Mávnutí křidélek poslední
pod houní z vlny beránčí
do chvíle, než se rozední
aspoň Tvé pihy roztančí


Děj se, co děj, za dnešní noci
usnul jsem v aleji do nebe zvoucí….
Autor jonys, 17.12.2013
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí