Mámě

Mámě

Anotace: trochu naivního romantismu

Mámo, mami, maminko
pozastav se malinko
vším, jsi mi vším
ač se to nezdá
já nedokáži to říct
jsi jen má hvězda,
to přeci víš, že
není mi jedno
jaké máš potíže,
chci abys jednou cítila
to co já
nablízku mi byla
mamko rozmilá,
obejmi mou hruď
chvíli se mnou buď
navždy budu tvoje malá
holka, co se nazlobila
a tys jí všechno odpustila.
Autor petrazz, 23.01.2007
Přečteno 1049x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí