O banánu a čokoládě

O banánu a čokoládě

Anotace: :::

Nevím proč k banánu chutná mi čokoláda
že to moc rozumně nevypadá?
tím pádem k čokoládě banán mi také chutná
někdo ten pochopí to jinému je to putna.

To mlsná když přijde na člověka
skutečnost tato ho přece hned nevyleká
a tak si dopřeje dobroty různých chutí
si odříct je nikdo ho nepřinutí

Bude to jen a jen v jeho moci
jestli si dopřává před půlnocí
nebo si odpírá co má tak rád
a tedy bez mlsu odchází spát
Autor Heron, 23.01.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí