Teta

Teta

Anotace: O jedné tetě na výletě

Teta

Bál se, že je konec světa,
ale konec nepřišel.
To přicházela jen tlustá teta
a ta zavinila všechny potíže.

Vážila nejméně půl tuny,
když šla, spíše se valila,
její chůze způsobuje otřesy půdy,
i stará kostelní věž se zachvívá.

A teď se tahle tlustá teta
valí po schodech k nám nahoru.
Náš dům se však snadno zbořit nedá,
vždyť je z cihel a betonu.

Dunivé kroky víří bytem,
skříně se třesou a řinčí sklo,
proč strašit lidi dynamitem,
teta je zbraní ohromnou.

Padá omítka a stěny se sunou,
otvírám ústa a třesu se hrůzou,
náhle ustál dusot, schody se zřítily
a tlustou tetu v troskách pohřbily.

V tom slyším steny a vzdechy,
znovu se třesou zdi a lítají střepy.
Ne, zrak ni sluch mě ještě stále neklame!
Tuším správně co se zpoza trosek vyhrabe.

Jak jde vidět, tak tahle teta
se jen tak zaživa pohřbít nedá.
Je možná těžká jako ruský tank,
ale životnost má švýcarských bank.

Kéž by si ji bůh k sobě vzal!
Fakt, spoustě lidí by radost udělal.
Jenomže ani bůh nechce tohle monstrum v nebi!
Jsme všichni k zavalení odsouzení!
Autor Desktop_men, 24.01.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úplná Misery:-)))

24.01.2007 08:51:00 | Mango-Holka

Hned po ránu,a mám úsměv na tváři.Pobavila mě. :))

24.01.2007 08:08:00 | afig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí