=Ale kdy???

=Ale kdy???

Anotace: snad se dočkáme***

 

 ~Ten první ten malý~

~~~~~~~~~~~~~~~~

U každého vchodu

stojí sněhulák

zeptám se „jak je ti“

prý tak,tak všelijak,

samotný tu drazí

nechci dlouho být

tak proto mu jdeme

kámoše postavit.

 

On by ale raději

chtěl mít sněhulenku

co má vlasy ze slámy

z vlňáku halenku,

ten vlněný šátek

ze staré truhličky

patřil do výbavy

mé  prababičky.

 

Jistě by se nehněvala

komu vlňák dám

vezmu nůžky,jehlu,nit

halenku udělám,

ráno stála sněhulenka

vedle svého muže

 on dýchl na mé okno

 vidíte ty růže?

 

Potom těžkým krokem

jak krokem golema

dojde k mému oknu

co s těma růžema?

Rád by je své lásce

tak nějak natrhal

dlouho ale přemýšlí

jak by to udělal.

 

Čekat dlouho nemůže

zle by to skončilo

z krepového papíru

to růží pár zpravilo,

po celičkou zimu

pak ti dva spolu stojí

ve dne za ruce se drží

a v noci milují…

 

No ano,zima sněhulákům přála

nakonec se rozpustily

láska je totiž

hřála

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 02.01.2014
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám supráka.

03.01.2014 17:28:08 | Psavec

tak by mě zajímalo jestli se ještě tuto zimu sněhuláků dočkáme,vše nej v novém roce Květuško!:-))

02.01.2014 17:11:16 | střelkyně1

děkuji...a Tobě též všechno krásné...
a neboj,dočkáme...

02.01.2014 18:53:38 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí