Každý sám..

Každý sám..

Anotace: .

Kaluž je jako zrdcadlo
do kterého hledím na minulost.
Chtěla bych přetočit zemi
a vrátit čas zpět.
Vítr nás rozfoukal
jako spadlé listí.
Proč jen tak brzy
jsi mě opustil?
Teď bolest zabíjí mě
jako sto bodajících nožů.
Zhroutil se mi svět
vím,že život není žádný med.
Posílám zprávu za Tebou
na křídlech andělů,
v odrazech hvězd vidím
jak jsme každý sám.
Autor afig, 24.01.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí