Zprávy

Zprávy

Anotace: .

Dívám se na zprávy

teenager zabil babičku
pro stovku na cigára

Promethea prý odpoutali od skály
větší trest žít tu s námi

dítě má dítě s dítětem
hurá, jako za Sodomy
akorát teď my všichni
jsme jak solný sloupy

dva horolezci vylezli na Everest
prý viděli Boha
má čapku, vous a v ruce Colu

a Helenka si koupila patery kozačky
to snad aby zas vypluly tisíce lodí
jenom místo koně
snad radši použít vola

chtělo by se pročistit
možná nové reformy
zcela sociální
rovná daň
za blbost
za lhostejnost

možná trochu vody
Augijáš má prý číslo na Herkula
ten to s chlévy umí

chtělo by to Potopu

tentokrát bez Archy
Autor Weichtier, 24.01.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A kde by jsme byli bez archy?

27.01.2007 00:13:00 | Verule

neblbni, se potom taky utopíš,...takový už je světa běh...

24.01.2007 12:00:00 | Jarky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí