Vánoce

Vánoce

Anotace: Mé pocity z vánočního času...

Už je to zas ten vánoční čas,
období lásky a prazvláštních krás.
Všude se nabízejí vánoční stromečky,
co krásně voní a nosí bančičky.
V tomto čase se vánočně zdobí
okna, byty, domy i okolí.
Všechno působí tak krásně mile,
ulice, stromy,lesy i pole.
Lidé jsou k sobě zvláštně hodní,
kupují dárky a na sebe se smějí.
Když začně z nebe padat sníh,
začneme všichni znovu snít.
Vracíme se do dětských let,
chtěli bychom se vrátit hned.
Vzpomínáme, jak jsme dováděli,
smáli se a koulovali.
byli to opravdu moc krásné časy,
ale proč jen tenkrát,vždyť teď můžem taky.
Je nám sice o pár let víc,
ale to nevadí, vždyť je to sníh.
Taky se opakuje každý rok,
aby každý blbnout moh'.
Autor Halarinka, 24.01.2007
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí