smutek

smutek

Anotace: taková malá básnička o tom jak to může být.

Holka jako z růže květ,
co chtěla poznat celej svět.
Chtěla všecičko mít,
nevěděla, že nelze jen chtít.
Teď už měla skoro vše,
nešťastná byla jak jen to jde.
Tak co jí vlastně chybí?
Proč se jí její život nelíbí?
Je stále sama i když není,
má už jen svoje snění.
Čím to je? Proč je sama?
Je snad hloupá, nevzdělaná?
Nebo je tak ošklivá?
Chce teď umřít zaživa.
Snad má špatnou povahu?
Je stále blíže ke svahu...
Nebo je to náhoda?
Dole třpytí se čirá voda.
Důvod známý není,
zbývá už jen chtění.
Už jen krok a vše se změní.
Pár vteřin a nic není.
Autor Pipilota, 24.01.2007
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí