Křídla smrti

Křídla smrti

Anotace: ...

Už konečně dotkni se tmy
-A neříkej,že to nejde-
Až hvězdy
rozmístí se nad tvou hlavou.
A temný duch
Přes železnou bránu vejde!
-Pro tebe-

Poslední polibek rozloučení
pošlu ti.
-Do nejtmavších utrob země-
Až člověk - nečlověk
bude tě doprovázet.
Snad neřekneš mu,(podvodníku)
Ať vrátí se i pro mě!

Tak nasaď si křídla
-Ač černá jak uhel jsou-
Aspoň jednou
jako anděl si připadej.
A pak...
Světlo naděje,
Stane se jen pouhou tmou!

Ach!
Zemřela naděje
Na druhý(lepší)
život.
Autor P.e.A.c.E., 24.01.2007
Přečteno 423x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí