na zrcadlo

na zrcadlo

Anotace: ...

Na zrcadlo
Napíšu ti vzkaz
Když ještě budeš spát
Napíšu ti vzkaz
O snu co se mi zdál
O včerejší cigaretě
O zítřku kterej nečekám
O tom černým tričku co nosíš
O posledním Tarantinově filmu
O těch pravidlech který mě učíš
O tom že už s tebou nechci mluvit
A o tom že občas kecám
O tom že zavřu dveře
A o tom že máš univerzál
O té tvé něze
A o tom že pro mě ji už nezbývá
Miláčku
Napíšu ti vzkaz
Na zrcadlo
Když ještě budeš spát
Autor El1s, 24.01.2007
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí