Moje Vánoce

Moje Vánoce

Anotace: o Vánocích

Moje Vánoce

Na nos mi sedla můra
jež vyletěla z Tvých dlaní
křídla jak březová kůra
dárek od mojí paní

Na Štědrý den se sluší
by přiletěli i Andělé
tu víla s bázlivou duší
snesla se ku mně nesměle

Před mými zraky do třetice
zjevil se hle - sám pod svící
překvapen byl jsem převelice
když stál tu strojek holicí

Děkuji Tobě, Tys ta víla
života sladký elixír
konečně pošlu svého kníra
až někam daleko za Vesmír
Autor jonys, 24.01.2014
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1, Bakchus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

takový dárek hned potěší:)

24.01.2014 13:51:15 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí