Na vlnách rybníku

Na vlnách rybníku

Anotace: ...

Načeš mi kadeřníku na rybníce beránky,
prosí jednou hastrmánek,
aby tiše skotačily jako na obloze červánky,
zaplatím ti lépe, nežli děvče za copánek.

Inu bratře, prosím řekni mi, jak je česat mám,
snaží se kadeřníček vykroutit,
sice vzorník střihů velký mám,
ale stříhat vodu, vůbec nevím, jak to zhotovit.

Zde máš kbelík, vezmi hřeben, chop se díla,
káže opět, teď už ostře, hastrman,
vidíš, ať jsou stejné jako tato pila,
tu máš od mé ženy natáčky, myslíš, že jsem tatrman?

Já to zkusím tedy, za pokus to tedy stojí,
jal se slova kadeřník,
vidíš, vlna stále padá, natáčka nic nespraví,
ty mě tady zkoušíš, jako bych byl učedník.

Zavolej si jiné mistry, tvé kolegy od fochu,
na vlnky mají speciální hadice,
jo to si musíš hochu,
na takou práci pozvat pány hasiče.
Autor Hydrostar, 24.01.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí