Někdy to sám cejtim

Někdy to sám cejtim

Anotace: ...

Někdy to sám cejtim
když se mi nevyspánim klepou ruce
a zdi se plazí po místnosti
nenápadný škrtiči všedních dní
ve kterejch tak jako tak tápu
že už se držim jen slabostí vůle
na voru dávno ztroskotaný Medúzy

Autor Fish, 05.02.2014
Přečteno 374x
Tipy 5
Poslední tipující: bogen, komantytapel, RyxiraAmyGinger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí