Dobrá nálada

Dobrá nálada

Anotace: ...

Veselý potůček

 

Pramínky, prameny

krásně vy skáčete

přes hladké kameny.

 

Přes hladké kameny

pramínky, prameny

 nikdy jste nebyly

únavou znaveny.

 

 

Čuník a pes

 

Vyšel čuník na procházku

vedl pejska na provázku

pejsek štěkal hafi haf

by čuník byl dlouho zdráv

 

Zmoklé zmije

 

Venku jako z konve lije

déšť odplavil všechny zmije

odplavil je do potoka

co sedí holka modrooká.

 

Ta holka se tomu směje

 na prsou si  hady hřeje.

 

Autor Jan Urban, 15.02.2014
Přečteno 469x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, janewe, Liduška
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smeju se... opravdu dobre :-)

17.07.2014 23:26:01 | janewe

http://www.youtube.com/watch?v=PABjxcH-wQQ :oD

15.02.2014 14:09:21 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí