Tábor

Tábor

Anotace: prázdninová láska...

Dneska je den vysvědčení,
škola končí, nic to není.
Začaly nám prázdniny,
budem stále u vody.
Brzo-za 2 týdny
pojedeme na prázdniny.
Pojedeme na tábor,
bude šumět hustý bor.
Na táboře nuda není,
je čas plný poznávání.
Poznala jsem tebe,
bledne pro mne nebe.
Stal jsi se mi kamarádem,
srdce chvěje se mi blahem.
Perfektně si rozumíme,
kamarády zůstaneme.
Moc jsem si tě oblíbila,
hodně se ti přiblížila.
Líbíš se mi - víš to,
i já tobě, vypadá to.
Trávíme spolu moře času,
držíme se kolem pasu.
Byla spousta legrace,
byli jsme jak v pohádce.
Tábor se uchýlil ke konci,
přátelství naše však nekončí.
Ale to jsem si jen myslela
než jsem domů přijela.
I když bydlíš kousek od nás,
něco však vstoupilo mezi nás.
Konec krásných prázdnin přišel
a náš flirt tu konec taky našel.
Teď se ani nezdravíme
a už 4 roky se sobě vyhábáme.
Autor Halarinka, 25.01.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí