Propadem v téru

Propadem v téru

Kousek po kousku
a tma se tříští.
Probírá se s tebou
- dcerou příští
osamělých dotyků..

Ta tma má ve zvyku
stmelovat
a ostří střepu slepovat
když ještě řeže
a neupustí..

do textu písně tklivé
již ani řádku

Že myšlenkám hříšným nevadí
andělsky křehký smylný pád,
že propadem v téru ti špiní,
lámou křídla

jak zřídla..
ta paní na hlídání

A do nitra nepropustné vášně
do nitra duše se prostopášně

vlívá čas..

Co se ošíváš?
Smíš k mému dnešku
u mě tiše stát..
než naposledy do prostoru dýchnu
Autor šedá bílá myška, 25.01.2007
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jé to je pěkný ...:) ...

25.01.2007 11:56:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí