Karetní hra

Karetní hra

Anotace: ***

Rozdáváš karty a já myslím na osud.
Nikdy jsem nehrála, tak jako doposud.
Být černou pikovou dámou,
která se rozhodne bojovat s mámou.

V druhé ruce držím srdcového krále,
tebe, jako svého milého, chci mít po boku stále.
Hrajeme vabank a toužíme vyhrávat.
Přebíjíš mě károu a dáváš mi zákaz mámě nadávat.

Skrz eso beru ti šance, že můžu tě poslechnout.
Jsem jako rozzuřený býk, co chce skrz červenou oslepnout.
Už nikdy nechci být svazována řečmi,
které od vlastní mámy nejsou fér.
A tak hraju karty podle svých vlastních pravidel.
Autor melebele, 25.01.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...když hraješ podle svejch pravidel ...vždy vyhráváš ...jen nevím jestli je to dobře ... :) ...

25.01.2007 11:41:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí