Kdo se bojí, uteče

Kdo se bojí, uteče

Anotace: ...

Nehodlám s tebou bojovat,
to se radši vzdám.
Ptám se ale,
kam se ztratila ta žena,
kterou znám.

Srdce plné dobroty zakalilo se jako voda s jílem.
Ubližovat mé nakřáplé duši je tvým cílem.
Už máme jen podobné obličeje
ale každá chceme dosáhnout zcela jiného směru.
Tvoje srdce je jako sníh padající od severu.
Táhne s sebou zimu a chladné vztahy.
Ptáš se, kde máš svou dceru
a já tiše šeptám „tady“
Jenže ve skutečnosti myslíš tu malou holčičku,
co jen radost kdysi dávala ti.
Jsem o pár let starší a ráda bych – „Tati…“
Byla pořád vaším dítětem, které nelze jen tak odsoudit.
Jenže čas popošel a my jsme ztratili k sobě společnou nit.

Nehodlám s vámi bojovat,
protože to se radši vzdám,
kam se ztratili mí RODIČE,
to se s bolestí v srdci ptám.
Autor milenium, 25.01.2007
Přečteno 229x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neunesl náhodou někdo tvé rodiče?

14.05.2007 19:46:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí