I don’t wanna play this game no more

I don’t wanna play this game no more

Anotace: Opět psáno na cestách, tentokrát v autobuse :)

Už nechci hrát tyhle hry,
pokoušet se vyhrávat.
Ty jsi vypustil psy
a mě nezbývá než bílou vlajkou zamávat.

Už nejsme ve válce,
stojíc proti sobě.
Už nezáleží na lásce,
kterou jsem cítila jen k tobě.

Nejsme správná volba,
tak to prostě je.
Já nenacházím slova
a pro nás už není naděje.
Autor Taloued, 26.02.2014
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, enigman, básněnka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já jednou vypustil balonky...a psi se mohli pominout...

27.02.2014 00:43:00 | enigman

to se stává, že nikdo v lásce nevyhrává...

26.02.2014 17:32:47 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí