Ve stínu lampy

Ve stínu lampy

Anotace: ...

Šla jsem šedivou uličkou
malá lampa odkrývala závoj tmy
byla noc
někdo šel proti mně

měl černobílý kabát
byl to Život
šel rychle
asi pospíchal..

Slyším další kroky
no ne
říkám si
každý návštěvník tu zná zkratky

Ze stínu vyšla Láska
šla tiše a jistě
na dlani měla srdce
je moje? je její?

chtěla jsem se zeptat

Zastavila se a nic neříkala
jen se mi dívala do očí
začaly mě pálit
..zvláštní..

jako když se na mě podíváš Ty

Pak lampa zhasla
probouzím se
ale proč?
nebála jsem se..
Autor Soffie, 25.01.2007
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...ano , cosi mi v básni schází ...:) ...

07.02.2007 08:12:00 | WhiteSkull

pěkná:)) ale na mě málo poezie.. ale i tak se mi líbí :)))

25.01.2007 16:50:00 | MishaX

Myslim,že to je dost dobrý:)metafory života a lásky k postavám z ulice...hmmmmm:))

25.01.2007 16:06:00 | Petr Z

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí