Ukolébavka

Ukolébavka

Anotace: pozn.: mezi každou slokou se opakuje hlasité ššš ššš ššš a recitace je doprovázena intenzivním pohupováním v náručí

Brkneme si, prdneme
potom krásně usneme

Chrápeme na celej dům
je to slyšet k sousedům

Když se v noci probudíme
na maminku zakřičíme

Hola, mami, dej mi pít
nebo budu moc zlobit

Maminka hned vyndá kozu
nakrmí tu naši kozu

Dokud máme tlaky v bříšku
nemůžeme do pelíšku

(a furt dokola
Autor Pe&Pa, 25.01.2007
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí