Déšť

Déšť

Anotace: ...

 

Stovkou po dálnici

s tichem, jako společnicí

dva trosečníci

míří vstříc večernici.

 

Bloudíme

na rovné cestě

tušíme 

první kapky deště.

 

Čistě pravdivé

slzavé

bolavé

stékají po špinavém skle.

 

 

Déšť sílí

stěrač se prolamuje tichem

jste v cílí

hlásí navigace se smíchem.

 

Jsi doma

mě posiláš dál

je to nepsané dogma

jsi ty a já sám...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor contionor, 16.03.2014
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Aiury, Avola, jitoush, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....cestovní,poetická....Ji.

17.03.2014 16:08:14 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí