Čarodějko s negacemi, mám tu o tvé karmě slib

Čarodějko s negacemi, mám tu o tvé karmě slib

Anotace: Když už to s tou svou mocí přehání a pomocí jim zrovna není... Když to, co nemá, slouží špatně k pobavení.

Jsi ženou s čarodějnou černou mocí,
bytost s energiemi druhých si pohrávací.
Když tvou hrou lidé z balkónu chtějí skákat,
nevidíš svou chybu v sobě, ale v nich vidíš ten zkrat.

Však říkám ti, koukni sama na sebe.
Všechny kolem soudíš a těšíš se na nebe.
Jestli nebe teď hned tu pro tě není,
jak chceš ho míti pak? Prober se z toho snění.

Ty tvé temné čarodějné hry už mě vážně nebaví,
chceš ať k pochopení tvému někdo skočí z toho zábradlí?
Tak přestaň si už pohrávat jen pro ten svůj úsměv,
je zhnilý, jako tvá práce... Toto je můj zpěv:

"Víš, že s energiemi hybatelem také jsem,
k užitečnému pohybu jsem ale přikloněn.
Zpívám ať energií pozitivit dáváš druhým,
s negacemi na lidi působit je činem hrubým.

Pohnout karmou na negace tvé mi těžkost není,
když někdo skočí, má duše ti to splní.
Ať pamatuješ, že to nejsou schopnosti do hry,
že negacemi v magii si stavíš vlastní prohry.

Hádat se tu už nebudu s tebou dál,
rad už stovky jsem ti z přátelství dal.
Ty nechápeš, tak jen jdi svou cestou poznání,
nekřič pak o pomoc, za negace tě neochrání.

Za ten život zmařený, já volal bych Spravedlnosti,
karmu převrhnout ti nechám za tvé krutosti.
A bude-li to spravedlivé... Jen Bůh to ví!
Pak tvé negace jiným se na tebe samou vylejí.

Buď tedy takovou, jakou býti vskutku chceš,
když ale někdo tvou hrou zemře... Zapláčeš!"
Co zpíval jsem teď, není mi k zasmání,
prober se už z toho tvého poblouznění.

Takto zpěvem já ti čarodějko svůj slib dal,
nebojím se v energii zasáhnout... Slib svůj bych vykonal.
Jdi tedy proteď v míru taková, jaká jsi, životem svým.
K té příležitosti meč spravedlivé síly v ohni Michaele ti brousím.
Autor RešHeNúnHe, 25.01.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí