Půlnoční cesta

Půlnoční cesta

Anotace: Někdy se nevyplácí kráčet večer po silnici.

Kolem auta;
žádný tvor.
Všude mrtví;
hrabou z nor.

Je půlnoc temná a já volám v dáli.
Snad mě prý dovedou ke svému králi.
Je půlnoc temná a já se tu loudám.

Silnice přináší nic než jen smrt.
Lidem jen prorazí do srdce vrt.

Je půlnoc temná a já se Vás ptám.
Proč život byl otesán v bezcenný trám ?
Je půlnoc temná a já vidím zář.

Člověk je toužící lenivá zrůda.
V domečku za lesem chvěje se půda.

Je půlnoc temná a já slyším řeku.
Chlapečka někdo nám zavřel tam z vzteku.
Je půlnoc temná a já vidím konec.

Auto mi zláme vaz...
...už odbijí zvonec.
Autor MadJack, 25.01.2007
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí