Ze tmy

Ze tmy

Anotace: ...

Přichází ze tmy
Na krku houpe se mu kříž
S koksem
Žije se stíny
A jeho dotyky studí
V ztemnělých městech tančí
Na střechách mrakodrapů
Topí se v bezhvězdných oblohách
A dýchá vyděšeným ženám do vlasů
Pak
Se škrtí v drátech trolejbusů
A beze slov
Proklíná bohy
Prokusuje si dlaně
A tak se občas
Z oblohy snáší kapky krve
Autor El1s, 25.01.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezký

25.01.2007 23:28:00 | Nút

Moc pěkné a intenzivní! Jen tak dál

25.01.2007 22:29:00 | Dixie Bechert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí