Král snů

Král snů

Anotace: Mým oblíbeným autorem je Neil Gaiman a toto je vlastně taková moje pocta jeho dílu....

Procházím ulicí v kabátu černém.
Přemýšlím o duši, příteli věrném.

Rozevřu kabát, do kapsy sáhnu,
rukou jen na lidi ospale mávnu.

Rozhodím prášek snů,
v představách vířím.
Do říše své,
pomalu mířím.

Pohled se jasní.
Dávám si vinu.
S Kainem i Ábelem zrovna se minu.

Oba jsou smutní moc,
říše je v troskách.
Neschopný pomoct jim,
osud je v kostkách.

Uvidím havrana jenž na flétnu hrál,
jsem přeci Morfeus...
...říše snů král.
Autor MadJack, 25.01.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Viva sandman:)

26.01.2007 10:44:00 | Ariana (Lori)

dech se mi tají...

25.01.2007 23:26:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí