Na hraně

Na hraně

Anotace: Mezi fantazií a skutečností. Snem a realitou. Touhou a poblouzněním pudy.

Noc temná,

neutišená je.

Ty odcházíš,

zavíráš dveře.

V dáli zní výkřik o pomoc.

Ty víš,

že chci to moc.

Volám, vzlykám,

prosím dost.

Vracíš se,

pevnou smyčku ke krku mi přivážeš,

jak psa, jak fenu,

k sobě mě zavážeš.

Díváš se mi do očí,

svět se točí.

Křičí.

Volá.

Touha volá.

Pohráváš si, lehce.

Mneš mi krk,

líbáš měkkce.

Klečím před Tebou nahá,

můj Pane.

Oba už víme,

co se stane.

Odevzdat Ti tělo i srdce,

ach, jak buší mi prudce.

Líbám Ti ruce,

jsem znavená,

smyslů zbavená.

Patřím Ti.

Jsem Tvá.

Noc je dlouhá,

z mého těla budeš si brát.

Týrat ho tvrdými přírazy,

ňadra o stěnu nárazy.

Tak moc to bolí,

má lásko.

Víš to,

přestáváš na krátko.

Na ten okamžik,

mám na rtech tvůj jazyk.

Tvá ruka v útoku-

vydá se ke skoku.

Výkřik.

Slastný vzdech.

Mokrost mou máš na prstech.

Vezmi si vše,

můj Pane,

jsem Tvá.

Ty můj.

Jsme na hraně.

Autor Snílekxxx, 11.04.2014
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle miluju!

12.04.2014 10:02:50 | Jin&Jang

Nedivím se, že k tomu nikdo nic nepíše. Já mám pocit, že jsem to četl už stokrát a prožil tisíckrát... Nic, nad čím by člověk musel přemýšlet. Může jen konzumovat a to nevím, jestli je opravdu poezie. Technicky je to napsané nezvykle, ale dobře. Chybí tomu v menu / malá troška zenu... pohled odjinud

11.04.2014 20:52:43 | aravara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí