Mé já

Mé já

Anotace: Tak tohle jsem napsala v horečkách, tak se prosím nedivte, že to není nic extra a takové celé pomatené... I tak budu ráda za oodnocení!

Mé já

Já vím, mé já je v tahu,
mizí pod vrstvami prachu.
Já vím, že jsem na tahu
i na pokraji krachu.

Hledám nové já, sama sebe...
Divný pocit, který zebe
mi dává zabrat.
Můžu to zbabrat,
na dosah od cíle,
i od cíle na míle.

Stále jsem hledala a bádala,
stále jsem tápala a hádala.
Pak někdo ke mně přišel,
mé já ve mně našel.

Byl´s to ty, kdo přišel,
mé já ve mně našel.
Jak jsi věděl, kdo jsem?
Jak jsi věděl, kde jsem?
Jak jsi mou nedůvěru
obrátil v sebedůvěru?

Divný pocit, co ve mně hlodal,
když s úspěchem jsi dohledal,
když ruku pomocnou jsi mi podal,
už je dávno pryč.
Byl to ke štěstí klíč;
už se na oleji nesmažím,
už u oblak se vznáším.

Jsem s tebou,
jsem sebou.
Autor Tlapka, 26.01.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nevím...mám z toho zvláštní pocit...přijde mi,že ti tam šlo spíš o rýmy než o význam...

27.01.2007 09:43:00 | colorka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí