Velikonoce

Velikonoce

Anotace: Vzhledem k tomu, že nám opět začínají Velikonoce, přidávám toto své "dílo"...

Koledníci chodí světem,
Sladkosti jdou k malým dětem,
Starší stáhnou slivovici,
To jsou čeští koledníci.

Na vesnici křik se line,
Z každé strany pískot jiné.
Dětský smích jde slyšet všude,
Za chvíli už u nás bude –
- parta dětí s pomlázkami,
A se svými koledami.
Každou slečnu vypleskají.
Paní mámy zatleskají,
Za ochotu a návštěvu,
Vyslouží si odměnu.
Rozloučí se, zamávají
K sousedům pak zavítají.
Autor Adrilus, 17.04.2014
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí