hloupost

hloupost

Anotace: špatná nálada

Jsem unesen svou vlastní hloupostí
a přemýšlím kdo mě od toho všeho vyprostí.
Nechápu na co vlastně čekám,
když se své vlastní smrti lekám.

Neštěkne po mě ani pes.
To co udělat jsem mohl včera, už neudělám dnes.
Jsem jiný člověk a Leo umřel právě
závity přeskočily v mé tupé hlavě.

Zítra již s hlavou vzpřímenou
budu koukat na spoušť za tou tmou
ve které leží tělo a duše člověka
jehož duše neletí do nebe, jen z těla vytéká.

Tak jako kanál plný sraček,
jako motor bez otáček
jako energie života, bludný proud
potřebuji obejmout.... :-)

Zítra již vstane člověk čistý.
Možná kokot, ale je to člověk který myslí
a jediné co tady na světě už má
je denní světlo, šero a černočerná tma.

Nechci vnímat jak ostatním se daří,
nechci vnímat jak jde na mě stáří,
nechci vnímat co jsem vlastně zač,
nechci vnímat. Jsem jen podivín a snář.

Ženy ať pošle ďábel k čertu.
Nač líbat kurvy, když stačí odezírat ze rtů.
To šeptání "lásko" to tak trapné je
jako když nasněží a jsou závěje.

Dnešním dnem jsem úplně jiný
a den končí za půl hodiny
a rad bych dopsal tenhle verš,
ale chybí slova a ten správný terč...

Není do koho se trefovat,
když není koho milovat.
A není koho milovat,
když ten co chce umřít, jde jen tak spát...
Autor Desktop_men, 04.05.2014
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí