Pramen noci

Pramen noci

Anotace: noční rozjímání ...

Nabízím ti cenu za včerejšek
spánkové pnutí této noci
v zrcadle uzříš svůj protějšek
nevíš zda je v tvé moci.

Oznámíš své procitnutí
zbabělost nocí není tvou vinnou
a možná tě k tomu kdosi nutí
a vzlyk je tou příčinnou.

Vzlykot noci není marnost
a její ptaní už tě neděsí
neutuchá tvoje orlí starost
o své božské přístřeší.
Autor petrazz, 26.01.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí