Maska lásky

Maska lásky

Anotace: ...

Krásná jak diamant, který se třpití.
Krásná jak rozkvetlé luční kvítí.
Jako měsíc, který do tmy září.
Jako duše, která má bždy mnoho tváří.
S tou nejkrásnější se mi zjevila,
maskou lásky smrt se zakryla
Autor Jarra Wen, 26.01.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jo dobrý...

30.01.2007 13:15:00 | ?!

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí