Bláznivost :D

Bláznivost :D

Když maminka zavelí,
kámo už jsi v prdeli.

Zkontroluje, jestli jsi,
Aspoň trochu zhulený.

I když zjistí, že jsi čistý,
stejně tomu nevěří,
opět jsi si celkem jistý,
že ti humus uvaří.

Když ji plácneš po prdelce,
jako správnou roštěnku,
usměje se jenom lehce,
hned si vezme ruměnku.

Posilněna ruměnkou,
roztrhla mi vestu,
a pak chvilku malinkou,
měla hlavu v těstu.

A když z těsta make-up měla,
snědla další ruměnku,
celou noc mi píseň pěla,
a pak žrala řasenku.

Ozvala se velká rána,
já jsem prudce vyjekl,
ve dveřích mi stála máma,
gatě jsem si přistříkl.

Maminka mě přebalila,
pak si smutně steskla,
reklamaci neuznali,
pracovníci tesca.

Před pár lety koupila mě ve veliké prodejně,
chviličku však přemýšlela, jestli vodku nebo mě.

Koupila mě hurá, hurá,
hodila mě do koše,
barbína tam byla nahá,
měl jsem chvilku rozkoše.

Najednou se prudce vzbudím,
všude hledám odpadky,
avšak všude jeno vídím ruměnky a skořápky.

Vedle toho bordelu leží moje matka,
všechna vejce rozbila,
rozšlapala jabka.

Musela jít na léčení kvůli blbé ruměnce,
ale přesto všechno děkuji své mamince.

Přes to všechno mám jí rád,
ruměnku jí musím dát.

Odmítá jí, už jí nechce,
už nebude opilá,
odvikání půjde lehce,
vždy už bude střízlivá.
Autor Rozdrcená duše., 14.05.2014
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oou :DDD

14.05.2014 13:16:03 | Aiury

Copak? :) :D

14.05.2014 14:15:40 | Rozdrcená duše.

vážně "bláznivost" ;)) :)) :D ruměnky :DDD

15.05.2014 08:24:08 | Aiury

:D :D

15.05.2014 09:25:42 | Rozdrcená duše.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí